Ne bucurăm de interesul vostru asupra proiectului și sperăm ca ceea ce facem noi să aducă o pată de culoare în salvarea tradiției.

Zona satului Glod reprezinta una dintre cele mai pitoresti destinatii în acest moment, fiind o adevarata incantare in special in sezonul de toamnă, cand natura-i îmbelsugata este colorata in nuante aramii, rosiatice si purpurii.

Cu o multime de oportunitati turistice in zona, cum ar fi Cheile Glodului, Cheile Cibiului, Cheile Madei, Glod-ul isi cucereste vizitatorii cu obiceiurile sale pastrate de sute de ani, in care creșterea animalelor și cultivarea pământului este principala activitate traditionala. Remarcabila este frumusetea salbatica si unica a naturii din zonă, care a reusit sa ramana neatinsă de industrie și din ce în ce mai apreciată de turiștii dornici să “guste” din datinile din strămoși.

Marcată de o frumusețe răpitoare, zona Glodului pune în valoare ospitalitatea oamenilor, prin tradiție și eforturile acestora de a duce mai departe istoria românească, aici găsim unul dintre cele mai autentice și fermecătoare locuri din România. La limita dintre județele Alba și Hunedoara, Casa Glod și-a deschis portile pentru turiștii care vor trăiască o experiență unică. Mestesugul caselor traditionale romanesti merita pastrat. De aceea am construit pentru sufletul nostru aceste case pentru ca traditia sa dainuie.

De ce să te cazezi la Casa Glod?

✔ – Dacă vrei sa descoperi părți istorice ale României, exemplificate prin tradiție și restaurare.
✔- Dacă iubești gastronomia românească și dorești să încerci rețete tradiționale vechi de sute de ani, praparate cu ingrediente locale.
✔- Dacă îți place natura și vrei sa te deconectezi viata cotidiană. Suntem situați într-o adevărată gradina a Raiului, Cheile Glodului.

Locația noastră este deschisă pe toată perioada anului. În prezent dispunem de 15 locuri de cazare si posibilitatea de a adăuga paturi suplimentare.

Sat Glod nr 44 Comuna Almasu Mare
Email : casaglod@gmail.com
Telefon : +40 746 350 969

Vă așteptăm cu drag!

By admin

One thought on “Locuri de poveste, neatinse de industrie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *